fbpx
 
 

Cat costa sa inchiriezi o cabina foto in Bucuresti?

1 iunie 2022 cabina_foto

Cat costa sa inchiriezi o cabina foto in Bucuresti?

CABINA BUCURESTI

Cat costa sa inchiriezi o cabina foto in Bucuresti?

Cat costa sa inchiriezi o cabina foto in Bucuresti?

Cat costa sa inchiriezi o cabina foto in Bucuresti?

Intrebarea “Cat costa sa inchiriezi o cabina foto in Bucuresti?” este una pe care ni se pune atât de des și, sincer, vedem destul de multe dezinformare online. Prin urmare, scopul acestui articol este să vă ofere o idee mai bună despre cât va trebui să cheltuiți și ce fel de practici ar trebui să urmărițipentru inchirierea unei cabine foto in Bucuresti. Deci, prima întrebare pe care trebuie să o puneți este:

1. Ce cabina foto vreau?

Cabinele foto au apărut de-a lungul timpului pentru pozele de pașaport. Acum, aveți la dispoziție mult mai multă varietate din care să alegeți. În timp ce cabinele clasice tradiționale rămân în continuare extrem de populare, au apărut și alte opțiuni, cum ar fi oglinda magică și cabina foto 360 .

Pentru cei care nu sunt familiarizați, Oglinda Magica este o oglindă de sine stătătoare de 1,5 m, care face fotografii portret ale invitaților tăi. Nu are o incintă, așa cum au cabinele clasice. Deși acest lucru înseamnă că nu există nimic sub care să stea oaspeții tăi, înseamnă că poți atrage un număr mai mare de invitați în fiecare fotografie.

CERE OFERTA DE PRET

Acolo unde cabinele clasice sunt limitate la 4-5 invitați, oglinzile magice pot încadra, de obicei, până la 15 în fotografiile lor. Toată lumea trebuie pur și simplu să facă un pas înapoi, până când toți se pot vedea în cadru! Aceasta este, de asemenea, o opțiune superioară pentru cei cu cerințe suplimentare de accesibilitate.

Cabina foto 360 este o altă opțiune fantastică. Accentul acestui serviciu este într-adevăr pe maximizarea efectului de distracție și, de fapt, nu face fotografii deloc! Totuși, ce este nevoie; este de 5 secunde videoclipuri cu încetinitorul. Până la 6 invitați stau pe o platformă circulară, cu confetti sau blastere în mână, gata pentru înregistrare. Camera realizează apoi un videoclip cu încetinitorul, care produce niște efecte vizuale pur și simplu uimitoare. De asemenea, poate fi programat pentru a crea un efect în stil Boomerang, care este perfect pentru platformele de social media precum Instagram, Facebook și Snapchat. Oaspeții își primesc apoi videoclipul prin e-mail, unde sunt liberi să încarce pe orice platformă doresc!

2. De cat timp am nevoie pentru inchirierea unei cabine foto?

Aceasta este o întrebare obișnuită care are nevoie de ceva gândire. Mulți oameni ne întreabă, anunțându-ne că evenimentul lor se desfășoară, de exemplu, între orele 18:00 – 02:00. Dar, în adevăr, este foarte puțin probabil să aibă nevoie de stand atât de mult timp. De exemplu, este puțin probabil ca oaspeții să folosească standul dacă iau o cină. Așadar, dacă mâncarea este servită între orele 19:00 – 2:00, de ce să nu aveți standul deschis între orele 18-02, de exemplu? În acest fel, puteți adăuga oricând o oră suplimentară de serviciu la sfârșitul nopții, dacă doriți. Orele suplimentare achiziționate în timpul nopții sunt de obicei taxabile, daca nu sunt incluse in pachet.

CERE OFERTA DE PRET

Luați în considerare, de asemenea, dacă aveți nevoie de timp inactiv. De exemplu, dacă primirea se va face la ora 19:00, dar ați dori să fie configurat și gata pentru ora 18:00 – va trebui să luați în considerare costul acesta. Majoritatea furnizorilor de cabine foto vor ajunge cu doar o oră înainte de începerea lor, cu excepția cazului în care se indică altfel. Orele de inactivitate sunt de obicei taxate pe oră. Deci, dacă doriți ca să fie instalata cu 2 ore mai devreme, va trebui să luați în considerare o sumă suplimentară la costul cabinei foto.

3. Ce este inclus la cabina foto?

Cu fiecare pachet standard – includem o serie de avantaje care sunt garantate toata noaptea. Aceasta includ:

 • Printuri nelimitate
 • Imprimări duble, etc (Aceasta înseamnă 2 copii ale fiecărei imprimări. Vă rugăm să rețineți că 360 Booth produce videoclipuri, nu fotografii).
 • Asistent permanent pentru a avea grijă de toți oaspeții tăi.
 • Utilizarea completă a setului nostru extins de recuzită
 • Configurare completă, funcționare și defecțiune
 • Șablon complet personalizat
 • Galerie online

4. Ce optiuni ar trebui să iau în considerare?

Cu fiecare serviciu, există o serie de extraoptiuni care pot fi adăugate.

 • Guest Book – 200 – 400 lei
 • USB de fotografii/video – 50-100lei
 • Layout personalizat – 100 -300lei
 • Închiriere pe mai multe zile – aici se poate negocia

Ca regulă generală, în Bucuresti, tariful de bază pentru cabinele foto și oglinzile magice încep de la 200lei pe ora și 350 lei pe pentru cabina foto 360. Dacă trebuie să adăugați ore suplimentare, timp inactiv, un album foto sau, asigurați-vă că le includeți în bugetul vostru. Dacă aveți întrebări suplimentare, nu ezitați să ne contactați! Rezerva acum CABINA FOTOTIME!

CERE OFERTA DE PRET

, , , , ,