fbpx
 
 

NOU! OGLINGA FOTO!


Se pare că nebunia cabinelor foto nu dispare… iar ca apel la cererea tot mai mare din partea voastra, am facut UPGRADE si am introdus OGLINDA MAGICA FOTOTIME.


Va punem la dispozitie oglinda foto de inchiriat nunta, botez, evenimente private pe toata durata evenimentului cu fotografii printate pe loc (in format 10x15cm sau 5/15cm) pe hartie fotografica HD la o calitate impecabila, recuzita speciala pentru oglinda foto sau chiar personalizate dupa gustul tau.

Cabina foto de inchiriat nunta


Nunta ta poate avea un plus de culoare, buna dispozitie si distractie cu noi.


Va punem la dispozitie cabina foto de inchiriat la nunta pe toata durata evenimentului cu fotografii printate pe loc (in format 10x15cm sau 5/15cm) pe hartie fotografica HD la o calitate impecabila, recuzita speciala pentru cabina foto sau chiar personalizate dupa gustul tau.

Cabina foto la botez


Botezul copilului tau poate fi amintit mai usor cu ajutorul cabinei foto. Distractie si voie buna…si o amintire de neuitat.


Va punem la dispozitie cabina foto de inchiriat botez pe toata durata evenimentului cu fotografii printate pe loc (in format 10x15cm sau 5/15cm) pe hartie fotografica HD la o calitate impecabila, recuzita speciala pentru cabina foto sau chiar personalizate dupa gustul tau.

Cabina foto la petreceri corporate


Petrecerea companiei este un prilej de bucurie si bunastare. Photobooth ul aduce distractia si amintirea de neuitat instataneu atat pe hartie cat si digital.


Va punem la dispozitie cabina fototime/photobooth pentru petrceri coporate si private cu inchiriere pe toata durata evenimentului cu fotografii printate pe loc (in format 10x15cm sau 5/15cm) pe hartie fotografica HD la o calitate impecabila, recuzita speciala pentru cabina foto sau chiar personalizate dupa gustul tau.

ALEGE ACCESORIILE POTRIVITE

layout cabina foto

LAYOUT PERSONALIZAT  

tablite personalizate

PLACUTE PERSONALIZATE  

fundal foto cabina

FUNDAL LA ALEGERE

FOTOGRAFII MAGNETICE

cabina foto de inchiriat

SOCIAL BOOTH

 

GUESTBOOK

Rezerva acum si profita de preturile promotionale

Rezerva acum cabina foto pentru evenimentul tau. Nu astepta pana in ultma zi. Profita acum!