fbpx
 
 

Oglinda FotoTime – Oglinda Magica

Oglinda Foto sau Oglinda Magica este un produs unic interactiv, cu ecran tactil, de generare a fotografiilor, care ofera cea mai recenta tehnologie de fotografiere interactiva.

Iti ofera posibilitatea sa faci poze si sa adaugi emoji-uri! Le poti imprima imediat, dar si distribui pe
Instagram, Facebook cu urmaritorii tai sau le poti trimite prin e-mail!

Oglinda foto este perfecta pentru toate ocaziile!

Cabina ta cu oglinda sau “oglinda magica” este cea mai buna modalitate de a face petrecerea, nunta, botezul copiilor, evenimentul corporativ sau orice ai in minte mai memorabil pentru oaspetii tai.

Oferim fotografii de calitate superioara si printuri personalizate instant. O experienta interactiva cu adevarat unica si memorabila cu Oglinda FotoTime.

O experienta interactiva va asteapta. Rezerva oglinda foto acum!

Oglinda Foto Bucuresti

Indiferent de tipul de eveniment pe care il organizati, Cabina FotoTime poate adauga cateva caracteristici distractive si interactive experientei.

Cabinele noastre foto ofera o varietate de optiuni de personalizare pentru imaginile voastre, fie ca sunt filtre sau teme, printare nelimitata, partajare sociala si galerii online.

Va vom ajuta la fiecare pas sa alegeti optiunile potrivite pentru evenimentul vostru.

Pentru persoanele care iubesc sa gazduiasca petreceri, acesta este un MUST HAVE! Vorbind din experienta personala, facand selfie-uri uimitoare, creand marturii si momente de neuitat la evenimentul tau.

Indiferent de tipul de Eveniment, vă oferim experiența cu Cabina FotoTime!

Oglinda Foto bucuresti --- Cabina FotoTime

Oglinda Foto bucuresti - Cabina FotoTime.

OGLINDA FOTO NUNTI

Cabinele noastre foto sunt perfecte pentru nunti. Fiecare pachet de nunta include un fundal la alegere, elemente de recuzita distractive, imprimare nelimitata, grafica personalizata, optiuni de partajare, galerie online si multa distractie. Alege oglinda magica si oaspetele tau te va iubi pentru totdeauna.

Cabina foto Petreceri Corporate Bucuresti - Cabina FotoTime

OGLINDA FOTO CORPORATE

Suntem foarte mandri sa cream experiente distractive si interactive cu cabina foto pentru clienti corporativi. Fiecare eveniment este o experienta unica cu solutii creative, branding personalizat si implicare sociala. Distractie nelimitata cu fotografii statice, GIF-uri animate, videoclipuri bumerang si multe altele.

Oglinda foto nunta Bucuresti - cabina FotoTime

OGLINDA FOTO SOCIAL

Toata lumea stie ca nicio petrecere nu este completa fara cabina foto la un eveniment social. Fie ca este o petrecere de vacanta, o zi de nastere, sau o petrecere cu prietenii, cu siguranta va veti distra mult cu o cabina foto de tip Oglinda magica. Distrati-va fara limite cu o gama larga de functii care va vor multumi.

Avem preturi pentru cabina foto sau oglinda foto potrivite pentru toata lumea.

Va oferim cea mai variata gama de servicii de tip cabina foto cu oglinda magica din Bucuresti si zonele apropiate.