fbpx
 
 

Cabina foto cu oglinda sau cabina foto normala?

27 aprilie 2022
27 aprilie 2022 cabina_foto

Cabina foto cu oglinda sau cabina foto normala?

Alege cabina foto cu oglinda daca vrei sa te vezi din cap pana in picioare

Cabina foto cu oglinda sau cabina foto normala?

Tehnologia cabinelor foto a evoluat intr-un ritm rapid de ani de zile si asta inseamna mult mai multe optiuni pentru clienti. Una dintre cele mai recente inovatii in lumea cabinelor foto este cabina foto cu oglinda. Chiar daca cunoasteti pe cineva care iubeste cabinele foto si a folosit o cabina foto de sute de ori, exista sanse mari sa nu fi experimentat niciodata o cabina foto cu oglinda. Dar care este marea diferenta dintre o oglinda foto si o cabina foto normala?

Ce este o cabina foto cu oglinda?

O cabina foto cu oglinda sau oglinda foto este un dispozitiv care arata ca o oglinda mare pe care ati vedea-o in orice casa, dar suprafata oglinzii are un meniu LED si cu o camera. Datorita posibilitatii de stralucire a soarelui, o cabina foto cu oglinda este utilizata numai pentru evenimentele de interior, unde oglinda foto poate fi tinuta departe de lumina soarelui.

Experienta cabina foto/oglinda foto

O cabina foto normala va ofera fotografii tip landscape, fotografii stranse, close-up, iar daca vreti sa va vedeti din cap pana in picioare este recomandat o oglinda foto.

Cabina foto de tip oglinda ofera un sentiment nou-nout pentru utilizatorii cabinei. Cu suprafata oglinzii, poti exersa ipostaze in cele cinci secunde necesare pentru a trece de la o imagine la alta. Oglinda foto ofera, de asemenea, comenzi direct pe suprafata sa, care este diferita de photobooth-ul normal.

Care este mai buna?

Lucrul grozav despre o cabina foto cu oglinda este ca s-ar potrivi foarte bine pentru un eveniment formal sau un eveniment de tip nunta in care cabina foto trebuie sa fie discreta cu restul decorului. Nicio cabina foto normala nu are acel aspect elegant, totusi o oglinda foto are un aspect care va atrage cu siguranta atentia.

Tehnologia cabinelor foto continua sa evolueze, iar FotoTime lucreaza constant pentru a va pune la dispozitie cabine foto pentru fiecare ocazie.

O cabina foto cu oglinda nu este mai buna sau mai rea decat o cabina normala.

Ambele servesc unor scopuri diferite si sunt concepute pentru diferite tipuri de situatii.

Cand va planificati urmatorul eveniment, ganditi-va la ce tip de cabina foto v-ar servi cel mai bine scopului vostru si sa stiti ca noi avem cabina foto de care aveti nevoie.

REZERVA ACUM!

, , ,