fbpx
 
 

Cabina foto time (photobooth) pentru evenimentul tau

9 februarie 2018
Posted in cabina foto
9 februarie 2018 cabina_foto

Cabina foto time (photobooth) pentru evenimentul tau

Nou!!! Cabina foto time (photobooth) pentru evenimentul tau

Povestea FotoTime merge mai departe, la cererea voastra, ne-am extins 🙂 … am creat Cabina FotoTime (photobooth) pentru evenimentul tau.

Intram intr-o noua etapa din ceea ce voi stiti ca este FotoTime, incepe un nou sezon ce speram sa fie cel putin la fel de frumos ca si cele trecute.

Pentru ca cererea e tot mai mare am considerat ca a venit momentul sa cream minunata “cutie magica”, care are acum si un site dedicat www.cabina.fototime.ro, unde puteti urmari activitatea photobooth-ului, puteti vedea ultimele noutati, cine, unde si cat de mult a zambit pentru ca DA functionam in continuare pe modul FOARTE MULT ZAMBET!!!

Va asteptam cu mare drag sa scriem in continuare povesti de la evenimente minunate pentru ca alaturi de Cabina Foto Time cu siguranta evenimentul vostru va deveni mai funny, chiar si cei mai putin “zambareti” invitati se vor distra folosind minunatele accesorii si propsuri (de la mesaje haioase la palarii, peruci si multe alte nebunii) le puteti folosi pe toate intr-un numar nelimitat de fotografii si printuri.

cabina foto bucuresti, campulung, pitesti

Fotografiile au ocupat, ocupa, si vor ocupa un loc special printre amintirile voastre, ele pastreaza viu ceea ce timpul va sterge, ele pastreaza ceea ce noi uitam, zambete, bucurii, momente unice din viata noastra.

Va stam la dispozitie ca si pana acum fie pe email, facebook sau telefonic pentru diverse informatii si va dorim tuturor sa va bucurati alaturi de cei dragi de tot ceea ce este bun si mai frumos.

Complet echipata, cabina foto ofera fotografii printate sub diferite forme si dimensiuni, realizate in aproximativ 10-15 secunde de la „click”.

Voi va distrati, noi va oferim amintirile unui eveniment de vis. Iti oefrim asistenta dedicata pentru ca totul sa functioneze corect iar voi sa puteti distra maxim.

Suntem prezenți in Bucuresti, dar ne deplasam cu drag si in: Pitesti, Ploiesti, Campulung, Brasov, Targoviste si zonele apropiate.

Nu uitati sa dati LIKE la pagina Cabina FotoTime pentru a vedea toate postarile! ?

,

Comment (1)

Comments are closed.