fbpx

Cabina Foto Petreceri Craciun

9 octombrie 2019
9 octombrie 2019 cabina_foto

Cabina Foto Petreceri Craciun

Cabina Foto Petreceri Craciun

Cabina foto petrecere Craciun – Cabina FotoTime

Inveseleste-te cu Cabina FotoTime la Petrecerea de Craciun, alaturi de colegi si prieteni. Distractia va fi maxima alaturi de recuzite grozave in spirit de sarbatoare, poate in Mos Craciun, in spiridus, ren sau om de zapada. Distractie garantata!

CINE SUNTEM? – Cabina foto petreceri Craciun

Suntem prezenti la sute de evenimente captând emoții și listând amintiri!

De ce să nu profiți și tu pentru petrecerea de Crăciun? Noi suntem aici cu Cabina Foto de Craciun – Photobooth Christmas Partys!

Inchiriere Cabina foto petreceri Craciun.

Cabina foto petreceri Craciun: Cabina FotoTime este un studio foto mobil, echipat cu aparat foto profesional, display touchscreen, imprimanta, lumina si accesorii haioase, pentru ca tu si prietenii tai sa obtineti amintiri de nepretuit. Este un nou concept de photobooth care la petreceri, evenimente si nu numai, va fi cu siguranta in centrul atentiei. Aduceti un strop de culoare si distractie evenimentului vostru cu aceasta cabina foto petreceri Craciun.

abina-foto-petreceri-craciun

Cabina foto petreceri Craciun: Suntem in Bucuresti, cu sediul fix la Universitate, Academiei 7, dar, ne deplasam oriunde in tara.

Contacteaza-ne pentru mai multe informatii prin e-mail sau telefon!

Alegi modelul pentru fotografii sau vii cu grafica proprie urmand a fi integrata extrem de simplu si rapid.

Pretul serviciului se calculeaza in functie de durata evenimentului, insa amintirile cu care vor ramane invitatii sunt de nepretuit – Cabina foto petreceri Craciun.

CE OFERIM? – Cabina foto petreceri Craciun

Cabina foto petreceri Craciun: Pentru noi, Cabina FotoTime este un mod de viata, iar pentru tine e modul de a asigura amintirile cu zambete, inca inainte ca evenimentul sa inceapa.

Oferim servicii profesionale pentru nunti, evenimente corporate, petreceri de botez, aniversari, banchete si baluri, activari de brand, festivaluri si campanii de promovare sau promotii organizate de companii.

Orice eveniment ai avea rezultatul este mereu acelasi: o amintire colorata si amuzanta. Cu un succes din ce in ce mai mare, in intreaga lume, ideea de photo booth a prins contur ori de cate ori a fost adusa in discutie distractia. Practic, acolo unde sunt mai multi oameni dornici de distractie, isi gaseste locul si o Cabina foto petreceri Craciun.

cabina-foto-petreceri-craciun-fototime

Rezervați ACUM una dintre cabinele noastre foto pentru petrecerea de Crăciun.

Oamenii muncesc in timpul anului, asa ca acum este timpul si pentru distractie. . Ar fi păcat să nu comemorăm toata munca din an cu imagini superbe.

Avem cea mai buna oferta, calitate pret pentru cabina foto de pe piata. Daca gasiti ceva mai ieftin, la aceeasi calitate, anuntati-ne!

CERE OFERTA

 

 

Print Friendly, PDF & Email
, ,