fbpx
 
 
19 noiembrie 2017 cabina_foto

Distrează-te la nuntă cu o cabină foto!

Distrează-te la nuntă cu o cabină foto!

 Nunțile au încetat să mai fie de mult un simplu eveniment de sărbătorire a unei noi familii ce a pășit pe un nou drum.

Acum se spune că o nuntă este chiar banală dacă nu are un photobooth sau o cabină foto în care invitați se pot distra și își pot crea singuri amintiri de care își vor aduce aminte cu mult drag peste câțiva ani.

Nu mai vorbim de mărturii de nuntă, vorbim de ochelari amuzanți, peruci cât mai colorate, de mini pancarte cu tot felul de mesaje, zâmbete sincere și expresii faciale care rămân întipărite pe fotografiile scoase instantaneu de cabina foto.

Iată care sunt cele 5 motive pentru care ar trebui să optezi pentru o cabină foto la nunta ta!

  1. Perfecta pentru momentele ”adormite” ale petrecerii

Ți s-a întâmplat vreodată să mergi la o nuntă, iar la un moment dat, aproape toți invitații să stea la masă, parcă obosiți și puțin plictisiți? Dacă nu îți dorești așa ceva la nunta ta, atunci o cabină foto de nuntă este un must-have pentru că ea este sufletul petrecerii. Distracția din zona cabinei foto de nuntă atrage chiar și cei mai timizi invitați și îi provoacă să facă poze cât mai amuzante și creative.

Distrează-te la nuntă cu o cabină foto!

  1. O poza amuzanta este marturia perfecta

Orice invitat trebuie să plece de la nuntă cu o amintire, oricât de mică ar fi ea. De ce să le oferi invitaților o cutie de bomboane care oricum va fi mâncată și uitată, când le poți oferi fotografii amuzante pe care să le păstreze în vitrină și să zâmbească ori de câte ori trec pe lângă ele? Fotografiile realizate în cabina foto de nuntă reprezintă niște mărturii inedite și amuzante, care vor fi apreciate de toți invitații.

  1. Socializare, socializare, socializare

Cabina foto de nuntă apropie oamenii și îi fac să socializeze mai mult. Ai rude care s-au certat și nu își mai vorbesc de câțiva ani? Invită-le în cabina foto și provoacă-le să se disteze! Vei vedea că vor lăsa în urmă toate divergențele și vor ieși din cabina foto ca cei mai buni prieteni. Cabina foto de nuntă îi face pe invitați să se simtă confortabil, să se strâmbe și să se mascheze fără să le fie frică că vor fi judecați.

marturii foto seara nuntii

  1. Cat mai multe fotografii și amintiri

Oricât de mult s-ar chinui fotograful profesionist să prindă în poze toți invitații, este aproape imposibil să și reușească acest lucru, mai ales dacă este singur. Cabina foto de nuntă este modalitatea perfectă de a avea poze cu toți invitații, fără a fi nevoie să tragi toată seara de mânecă fotograful pentru o poză cu niște rude sau prieteni.

fundal croma key photobooth

  1. Perfecta pentru toate varstele

După cum am mai spus, cabina foto de nuntă este sufletul oricărui eveniment și poate provoca dependență. Să nu te miri dacă la un moment dat coada la cabina foto de nuntă va fi mai mare decât coada de la bufetul suedez pentru că ea va atrage toate privirile și va stârni curiozitatea tuturor. Dacă crezi că doar cei tineri vor profita de această cabină foto, te înșeli amarnic. Se pare că și cei mai în vârstă și-au păstrat sufletul de copil și se bucură de aceste momente amuzante!

Rezerva ACUM Cabina FotoTime! Vezi preturi si pachete!

, , ,

Comment (1)

Comments are closed.