fbpx
 
 

De ce marturii foto de la Cabina FotoTime (photobooth) ?

9 noiembrie 2013
9 noiembrie 2013 cabina_foto

De ce marturii foto de la Cabina FotoTime (photobooth) ?

De ce marturii foto de la cabina fototime (photobooth) pentru evenimentul tau?

Cu noi incepe distractia!

Alegi un accesoriu amuzant, zambesti si te distrezi in timp ce esti pozat si imediat primesti si poza

Este destul de simplu, tuturor ne place sa revedem imaginile de la un eveniment special.

Ce poate fi mai potrivit decat fotografiile? Fie de grup sau “single”, fotografiile vor ocupa intotdeauna un loc aparte printre amintirile noastre.

De ce Cabina FotoTime?

Cabina foto sau photobooth-ul vine insotita de un asistent ce va fi alaturi de voi pe tot parcursul evenimentului, de aceea marturiile foto de la photobooth sunt foarte distractive si amuzante si nu are legatura cu  fotografiile pe care le face fotograful profesionist contractat pentru surprinderea intregului eveniment.

Fotografiile de la Cabina FotoTime sunt distractive si va punem la dispozitie foarte multe propsuri trasnite, templet-uri personalizate, decoruri la alegere (fie decor din panza diferite culori si texturi, fie green screen, acel fundal verde in care se poate pune automat orice imagine sau textura de fundal, iar display-ul touch screen va face senzatie printre invitati, fiind foarte usor de folosit.

Pe langa printurile de calitate ce vor fi facute instant, puteti trimite foarte simplu si pe email, facebook, instagram, precum si crearea unor GIF-uri amuzante

Toate fotografiile le veti primi si pe stick usb precum si intr-o galerie online cu parola

Adio, “stat drepti ca la fotograf” cabina foto este o cutie magica ce functioneaza pe modul mult zambet si ipostaze trasnite.

Puteti face numar nelimitat de poze, magneti ca marturie foto, voi doar trebuie sa distrati iar amintirile ramase vor fi deliciul tuturor


      
      
                  
            
            
              
         
      
            
    

Lasă un răspuns