fbpx
 
 

Cabina foto la evenimentul tau

24 aprilie 2017
24 aprilie 2017 cabina_foto

Cabina foto la evenimentul tau

Din cele mai vechi timpuri oamenii si-au dorit sa pastreze sub o forma sau alta amintirile, cat mai frumos posibil. Astfel, fotografiile au ocupat dintotdeauna un loc fruntas in preferintele oamenilor.

Sa imbinam utilul cu placutul, cabinele foto moderne (photobooth-ul) exact asta fac: creeaza amintiri amuzante, folosind diferite propsuri sau decoruri trasnite, cabina fototime nu trebuie sa lipseasca de la evenimentul tau.

Complet echipata, cabina foto ofera fotografii printate sub diferite forme si dimensiuni, realizate in aproximativ 10-15 secunde de la “click”.

Voi va distrati, noi va oferim amintirile unui eveniment de vis. Iti oefrim asistenta dedicata pentru ca totul sa functioneze corect iar voi sa puteti distra maxim.

Aceste marturii foto le vei primi pe stick USB/ galerie online publica/privata, aceasta va va ajuta sa aveti toate fotografiile realizate, iar prietenilor le vor ramane printurile.

Avantajul este ca fotografiile oferite sunt in numar nelimitat, astfel invitatii se vor bucura de cate fotografii doresc.

Pentru ca stim ca tara-i mare, noi suntem prezenti in Bucuresti si Campulung, dar ne deplasm cu drag oriunde, pentru ca timpul sa devina cu atat mai funny :).

Nunta, botez, majorat, sau petrecere corporate orice petrecere reusita merita sa aiba o Cabina FotoTime, astfel chiar si cei mai putin funny invitati vor fi bucurosi sa ramana cu o amintire, pentru ca sa recunoastem: UN TIMP BINE PETRECUT, E UN TIMP CE LASA AMINTIRI!!!

Comment (1)

  1. Pingback: FOTO BOOTH - cabinafoto

Comments are closed.