fbpx
 
 

ALEGE

CABINA VIDEO BOOTH 360 BUCURESTI

Cautati o experienta de cabina video 360 in Bucuresti care sa distreze la maxim invitatii evenimentului vostru? Atunci bun venit la Cabina Video 360 FotoTime!

VIDEO BOOTH 360

Imbunatatiti-va conceptul de eveniment si oferiti invitatilor 360 de suveniruri video de marca care merita 100% distribuire! Acesta este unul dintre cele mai noi servicii ale noastre, care este garantat sa creeze o experienta dincolo de experienta obisnuita a cabinei foto.

Cabina 360 este o experienta complet captivanta care creeaza videoclipuri uimitoare cu incetinitorul de 360 ​​de grade, cu suprapuneri de marca si animatii. Creeaza continut personalizat pentru a va prezenta produsul, oamenii, stilul dvs. Aceasta este piesa de angajament interactiva perfecta pentru generatia de selfie-uri!

inclus

CUM FUNCTIONEAZA VIDEO BOOTH 360?

Podiumul este o piesa centrala pentru camera sa se roteasca. Cabina video booth 360 vine, de asemenea, cu o iluminare atractiva instalata in jurul perimetrului cabinei foto. Acest lucru face un eveniment atractiv, dar adauga si impact videoclipului final.

video booth 360 bucuresti1. PREGATESTE-TE
Oaspetii sta pe platforma

video booth 360 bucuresti2. CAPTURA
Slow Motion 360° realizeaza videoclipuri

video booth 360 bucuresti3. ACTIUNE
Distribuie pe retelele sociale

inclus

CABINA FOTO 360 ESTE NOUL TREND PENTRU EVENIMENTUL TAU!

Cabina foto 360 este perfecta pentru orice ocazie corporativa sau sociala care doreste sa aiba un impact wow. Aceasta cabina foto va fi locul de distractie al evenimentului tau. Pentru evenimente corporative sau activari de marketing, provocarea este intotdeauna sa creati o experienta si un continut pe care piata voastra tinta nu le poate crea pe propriile telefoane. Cabina foto 360 atinge acest obiectiv intr-un mod spectaculos prin crearea unui videoclip scurt de 20 de secunde care integreaza marca dvs. intr-un format extrem de partajabil.

De ce sa alegi Cabina FotoTime 360 ?

Suntem in domeniul evenimentelor de peste un deceniu, asa ca este timpul nostru sa stralucim. Am lucrat in cele mai prestigioase locatii din Bucuresti si nu numai, atat mari cat si mici.

Cea mai recenta tehnologie de divertisment pentru evenimente in Romania. Disponibil pentru inchiriere in Bucuresti si zonele apropiate (Ploiesti, Giurgiu, Pitesti, Targoviste..etc)

Datele se ocupa rapid, REZERVA ACUM PHOTO BOOTH 360!