fbpx
 
 

7 Motive pentru care ai nevoie de Cabina Foto la evenimentul tau

9 martie 2018
9 martie 2018 cabina_foto

7 Motive pentru care ai nevoie de Cabina Foto la evenimentul tau

Un nou curent in randul nuntilor este Cabina Foto, ultimii anii in domeniul nuntilor au adus nenumarate trenduri printre care…“se poarta Cabina FotoTime

1.Divertisment

Intotdeana este COADA la cabina foto, invitatii vor adora sa faca poze nelimitate profitand de toate propsurile dar totusi evitand sa “stea drept ca la fotograf”.

2. Marturia perfecta

De ce sa dati invitatilor o bombonica frumos infasurata, pe care fie o vor manca instat, fie o vor pune intr-un loc de mult uitat?

Nu este mai frumos ca fiecare invitat sa plece cu o fotografie? Cu siguranta o va pastra alaturi de fotografiile de acasa.

8 Motive penru care ai nevoie de Cabina Foto la evenimentul tau

Vezi preturi si pachete

3. Potrivita pentru toate varstele

Bunici, parinti, copii, toti isi gasesc locul in fata cabinei, pentru ca pur si simplu este funny, invitatii au control total asupra fotografiilor facute si astfel zambete sar pur si simplu-n stanga si-n dreapta. 🙂

Da, Nostalgie!!! Cabina Foto aduce intr-o varianta moderna, conceptul de cabina din anii de mult apusi, cand buncii nostrii mergeau pentru a face o fotografie in locuri special amenajate, de obicei in orase.

Acum, cabina imbraca o forma moderna, am adaugat propsuri si recuzita amuzanta.

O cabina foto deschisa care sa nu dispuna de un spatiu limitat.

4. Calitatea fotografiilor

Folosim tehnologie de inalta calitate, pornind de la hartia foto impermeabila pana la lumini de studio, imprimanta profesionala ce garanteaza culori intense si de durata.

Aparatul foto de care dispune cabina, este un DSLR profesional ce permite o claritate inalta a imaginii.

5. Tema nuntii

Aveti o tema in ziua nuntii? Rezolvam!!!

De la peisaje, la motive sau o anumita culoare, de la un anumit font la o anumita dimensiune, totul se personalizeaza in functie de ce va doriti.

Cabina foto - loyout personalizat

Alege fundalul si layout-ul potrivit

6. Amintiri

Fiecare invitat va pleca cu fotografia printata iar voi dupa terminarea evenimentului ramaneti cu toata galeria online realizata in seara nuntii.

Astfel mult timp dupa nunta, puteti revedea toate minunatiile de poze 🙂 Absolut funny 🙂

7. Guest Book-ul

Optati pentru un Guest Book?

Perfect, fiecare invitat va poate lasa o fotografie alaturi de un mesaj cat se poate de “serios”, …glumim, cu siguranta prietenii vor scrie ca amintire cate-n luna si in stele.

Randuri numai bune de citit la aniversarea de 50 de ani de la nunta 🙂

Pachet complet 199€ | Alege pachetul potrivit !

, ,