fbpx
 
 

Despre noi

24 aprilie 2017
24 aprilie 2017 cabina_foto

Despre noi

Am putea spune simplu… Povestea continua sau de ce nu, povestea FotoTime continua pentru ca am inceput acum 5 ani cu servicii foto video pentru evenimente si acum, la cererea voastra am spus: “E timpul sa va ajutam”, si astfel a aparut Cabina FotoTime o cutie magica ce face poze pentru evenimente cu adevarat reusite.

Eu, Oana ma ocup de partea de hartogaraie :), contracte, date, termene, detalii, practic sunt partea vorbareata a echipei prima interfata cu voi de altfel 🙂

Claudiu, a pus bazele  FotoTime, de la un mic proiect pana la designul site-ului si al cabibei, deci e partea practica si creativa,.

Cabina FotoTime oricat de magica ar fi nu poate merge singura la evenimente, asa ca Claudiu Truica este colegul nostru bun de drum, atunci cand eu si Claudiu suntem la evenimnete pe partea de foto video Claudiu are grija ca toata distractia sa incapa cu Cabina FotoTime.

Cu mult drag, va steptam sa scriem urmatoarele pagini din povestea FotoTime, va stam la dispozitie si nu uitati ZAMBETE si…3,2,1 POZAAAAAA!!!!