fbpx
 
 

Cabina Foto Petreceri Craciun

9 octombrie 2019
9 octombrie 2019 cabina_foto

Cabina Foto Petreceri Craciun

cabina-foto-petreceri-craciun

Cabina foto petrecere Craciun – Cabina FotoTime

Inveseleste-te cu Cabina FotoTime la Petrecerea de Craciun, alaturi de colegi si prieteni. Distractia va fi maxima alaturi de recuzite grozave in spirit de sarbatoare, poate in Mos Craciun, in spiridus, ren sau om de zapada. Distractie garantata!

CINE SUNTEM? – Cabina foto petreceri Craciun

Suntem prezenti la sute de evenimente captând emoții și listând amintiri!

De ce să nu profiți și tu pentru petrecerea de Crăciun? Noi suntem aici cu Cabina Foto de Craciun – Photobooth Christmas Partys!

Inchiriere Cabina foto petreceri Craciun.

Cabina foto Petreceri Corporate Bucuresti - Cabina FotoTime

CABINA FOTO

Cabina foto petreceri Craciun: Cabina FotoTime este un studio foto mobil, echipat cu aparat foto profesional, display touchscreen, imprimanta, lumina si accesorii haioase, pentru ca tu si prietenii tai sa obtineti amintiri de nepretuit. Este un nou concept de photobooth care la petreceri, evenimente si nu numai, va fi cu siguranta in centrul atentiei. Aduceti un strop de culoare si distractie evenimentului vostru cu aceasta cabina foto petreceri Craciun.

Cabina foto petreceri Craciun: Suntem in Bucuresti cu sediul dar, ne deplasam oriunde in tara.

CERE PRET

 

Alegi modelul pentru fotografii sau vii cu grafica proprie urmand a fi integrata extrem de simplu si rapid.

Pretul serviciului se calculeaza in functie de durata evenimentului, insa amintirile cu care vor ramane invitatii sunt de nepretuit – Cabina foto petreceri Craciun.

CE OFERIM? – Cabina foto petreceri Craciun

 

Cabina foto de inchiriat

Distreaza-te la maxim cu Oglinda Magica la Petrecerea de Craciun

Rezerva oglinda fotopentru petrecerea de Craciun  iar petrecerea ta va fi una momerabila. Cabina foto de tip oglinda magica pentru petrecerile de Craciun a prins amploare iar aceasta nu trebuie sa lipseasca de la evenimentul tau! Inchiriaza acum oglinda foto pentru petrecerea firmei tale in Bucuresti sau Ilfov si beneficiezi de distractie maxima! Verifica disponibilitatea pentru oglinda magica si cere pretul pentru petrecerea de craciun iar invitatii tai vor pleca cu o amintire personalizata!

CERE OFERTA DE PRET

Cabina foto petreceri Craciun: Pentru noi, Cabina FotoTime este un mod de viata, iar pentru tine e modul de a asigura amintirile cu zambete, inca inainte ca evenimentul sa inceapa.

Oferim servicii profesionale pentru nunti, evenimente corporate, petreceri de botez, aniversari, banchete si baluri, activari de brand, festivaluri si campanii de promovare sau promotii organizate de companii.

Orice eveniment ai avea rezultatul este mereu acelasi: o amintire colorata si amuzanta. Cu un succes din ce in ce mai mare, in intreaga lume, ideea de photo booth a prins contur ori de cate ori a fost adusa in discutie distractia. Practic, acolo unde sunt mai multi oameni dornici de distractie, isi gaseste locul si o Cabina foto petreceri Craciun.

Rezervați ACUM : cabina foto, oglinda foto sau videobooth 360 pentru petrecerea de Crăciun!

 

 

 

 

,