fbpx
 
 

5 Avantaje de a avea o cabină foto la nunta ta

25 noiembrie 2019
Posted in cabina foto
25 noiembrie 2019 cabina_foto

5 Avantaje de a avea o cabină foto la nunta ta

5 Avantaje de a avea o cabină foto la nunta ta.

5 avantaje de a avea o cabină foto la nunta ta

PENTRU sau CONTRA de a avea o cabină foto?

Aceasta este întrebarea! Crede-mă, nu ești singurul ce  a pus această întrebare atunci când își planifică nunta. Când bugetul este limitat dar dorintele mari  costurile pentru ca nunta ta sa fie de neuitat incep sa creasca.

Dacă ați răspuns „NU!” si ați planificat întotdeauna să aveți un photobooth, continuați să citiți 5 motive pentru care este bine sa aveti o cabina foto la nunta. Dacă ați răspuns DA la această întrebare, vreau să aveti un minut și să citiți această postare de pe blog, care se referă la motivul pentru care ar trebui să aveți o cabina foto la nunta voastră.

Apoi, după ce ați citit și v-ați convins, consultați oferta noastra pentru Cabina FotoTime. Sigur, este posibil să aveți deja un fotograf de nunta care să aibă grijă să vă documenteze nunta, dar nu suntem convinși că este tot ce aveți nevoie pentru a vă surprinde ziua cea mare. Credem că a avea o cabină foto merită în totalitate și nu este o pierdere de bani.

Iată 5 motive pentru care o cabină foto joacă un rol esential!

1. Puteți avea printuri foto ca marturii pentru nuntă

Probabil că una dintre cele mai ușoare modalități de a renunța la o marturie tradițională pe care oaspeții dvs. nu-i va acorda importanta. Gândiți-vă, păstrați chiar și marturiile pe care le-ați primit de la alte nunți la care ați participat? Știm că este adesea primul lucru pe care oaspeții îl lasă în camera lor de hotel sau chiar pe mesele de la recepție. În loc să înmânați o plantă sau un gem de casă, gândiți-vă să oferiți printuri foto pe care oaspeții dvs. le pot distribui online, sau, cel mai important, le va pastra langa fotografiile lor!

Există atât de multe moduri în care le puteți personaliza. De ce nu folosiți spațiul din partea de jos pentru a mulțumi oaspeților că au venit? Sau amintiți-le de hashtag-ul nunții dvs., astfel încât să împărtășească fotografiile pe care le-au făcut pe telefoanele lor? Cabina FotoTime poate oferi chiar și alte opțiuni decât un tipar tipic, cum ar fi: rame magnetice, rame foto și guestbook-uri, si multe altele.

Cabina foto nunta2. Un mod distractiv de a face o un album cu invitatii chiar la nuntă

Puteți face atât de multe cu fotografiile! Partea mea preferată  este că mireasa si mirele   beneficiază de o cabină foto! Este o modalitate prin care puteți reduce costurile, înscrieți-vă aici pentru a începe economisirea – printr-un GuestBook. 

Îți vom face guestbookul mult mai durabil, personalizat și distractiv. Este o idee tipică a guestbookului care vă va plăcea să completați paginile goale cu fotografii și unele semnături. Ne place să vedem chipurile invitaților pe care i-ați invitat să sărbătorească alături de voi. Este o amintire constanta  constantă a distractiei din ziua cea mare  și imaginea lor merge împreună cu toate dorințele lor bune pentru viitorul tău! Aproape că vă garantăm că dacă aveți și alte mirese care urmează să participe la nunta voastră, vor dori să fure această idee pentru propria lor nunta.

3. Oaspeții dvs. se vor bucura de ocazia de a se fotografia

Unele mirese se întreabă dacă suficient de mulți invitati vor folosi cabina foto. Chiar va merita costul? Oare oamenii ar dansa mai degrabă decât să aștepte rândul lor la cabină? Pentru a-ți oferi un răspuns simplu – lor le va plăcea! Oricât de mult,  ziua ta este despre tine și în curând vei fi soț sau soție, este probabil, de asemenea, una dintre singurele ori pe an, unde familia si prietenii va sunt aproape si vor obtine niste fotografii grozave.

Invitatii tăi vor iubi cu adevărat oportunitatea de a face fotografia lor cu un iluminat frumos și o cameră foto mai bună decât iPhone-ul sau Android-ul învechit. De obicei, operatorul de cabină foto folosește o cameră la fel de bună ca și a fotografului de nuntă! . Vă garantăm că o cabină foto va atrage cu siguranță interesul invitatiilor dvs. și vă putem spune  aproape sigur  că veți avea câteva persoane care vă mulțumesc pentru pozele gratuite „profesionale”!

Cabina FotoTime a facut un mod interactiv prin care invitatii pot intra in posesia fotogarfiilor prin  conectare Wi-Fi!

4. Potrivit pentru toate vârstele

Invitați copii la nunta voastră? Aveți mai multe mătușe și unchi care v-au avertizat deja că s-au retras de pe ringul de dans? Știm cu toții că există două tipuri de oameni la nunta ta – cei care vor dansa și cei care nu . O cabină foto este excelentă pentru acei oameni cărora nu le place să fie pe ringul de dans. Puteți solicita oricând DJ-ului sau trupei de muzica să facă un anunț pentru a vizita cabina.

Un alt motiv pentru care ne place ideea de a avea o cabină foto la nunta dvs. este pentru cât de versatilă este. Oameni de toate vârstele intră într-adevăr în ideea de a-și pune ochelari de soare supradimensionați, pălării goofy și boasuri cu pene pentru a-și arăta cele mai bune poze Marilyn Monroe. Este, de asemenea, ocazia perfectă de a obține o fotografie mare de familie. Câte fotografii mari de familie am văzut stricate de un văr în vârstă de 5 ani care nu vrea să stea nemișcat sau care se târăște în poză? Copiii mici le va plăcea să pozeze cu recuzită sau fundal minunat – așa că vă provocăm să încercați să inceracti cabină foto de 10 de persoane într-o fotografie la un moment dat!

5 Avantaje de a avea o cabină foto la nunta

5 Avantaje de a avea o cabină foto la nunta

5. Oferiți invitatilor ceva de făcut în timpul pauzelor

Și ultimul,   motivul pentru care ar trebui să adăugați o cabină foto în ziua cea mare. Indiferent de mărimea nunții tale mari sau mici, există întotdeauna ceva care este necesar pentru a sparge gheața și a ucide timpul; mai ales în timpul orelor de cocktail sau a decalajului dintre meniuri. Cabinele foto sunt o modalitate ușoară pentru ca oaspeții să se adune, să discute, să interacționeze și să râdă împreună! Până în acest moment, sunt probabil pe al doilea cocktail, așa că imaginați-vă fotografiile pe care le veți primi.

Aveți prieteni să chemați alți prieteni pentru o fotografie de grup; copiii și părinții vin împreună pentru o imagine. . Oaspeții au șansa să glumească alături de prieteni și străini! Ne place acel Forever Focus focalizat, care vă va ajuta să-i menținem pe toți copiii la recepția dvs., având o mulțime de distracții și trăgând noi fețe în cabina într-o cursă pentru a vedea cine poate atrage mai multe persoane.

Chiar dacă aveți soluția perfectă pentru oaspeți în timpul opririi la nunta dvs., asigurați-vă că îi anunțați că există, astfel încât să poată profita de el! Dacă sunteți în căutarea unui mod de a le reaminti oaspeților că aveți o cabină foto, apucați petrecerea de nuntă sau mirele dvs. nou și faceți câteva exemple de fotografii în cabina foto! Plasați fotografiile în rame, astfel încât oamenii să aibă un memento la mesele lor sau când stau la bar așteptând băutura. După ce se termină noaptea, veți fi surprinși de fotografiile extrem de hilar și distractive cu care au venit familia și prietenii. Cine poate rezista la o ocazie de fotografie atunci când toată lumea arată cel mai bine?

Sperăm că acum v-am convins cabinele foto dau viață petrecerii și sunt un lucru cert care trebuie să vă facă ziua nunții să treacă zi perecta la zi Wow.

Intra sa vezi pretul! REZERVA ACUM!