fbpx

Cum sa profiti la maxim de phootoboth (cabina foto)

Inchirierea unei cabine foto este o modalitate fantastica de a oferi divertisment suplimentar invitatillor tai. Invitatii se distreaza iar tu vei avea toate fotografiile la sfarsitul evenimentului ( galerie online sau pe un stick USB)

Fotografiile pot servi foarte bine drept marturii in seara evenimentului, le poti pune in cartea de oaspeti sau pur si simplu le poti pastra pe un STICK USB.

Iata cateva sfaturi pentru a profita la maxim de cabina foto in seara evenimentului:

Read more

7 Motive pentru care ai nevoie de Cabina Foto la evenimentul tau

Un nou curent in randul nuntilor este Cabina Foto, ultimii anii in domeniul nuntilor au adus nenumarate trenduri printre care…„se poarta Cabina FotoTime

1.Divertisment

Intotdeana este COADA la cabina foto, invitatii vor adora sa faca poze nelimitate profitand de toate propsurile dar totusi evitand sa „stea drept ca la fotograf”.

2. Marturia perfecta

De ce sa dati invitatilor o bombonica frumos infasurata, pe care fie o vor manca instat, fie o vor pune intr-un loc de mult uitat?

Nu este mai frumos ca fiecare invitat sa plece cu o fotografie? Cu siguranta o va pastra alaturi de fotografiile de acasa. Read more

Distrează-te la nuntă cu o cabină foto!

Distrează-te la nuntă cu o cabină foto!

 Nunțile au încetat să mai fie de mult un simplu eveniment de sărbătorire a unei noi familii ce a pășit pe un nou drum.

Acum se spune că o nuntă este chiar banală dacă nu are un photobooth sau o cabină foto în care invitați se pot distra și își pot crea singuri amintiri de care își vor aduce aminte cu mult drag peste câțiva ani.

Nu mai vorbim de mărturii de nuntă, vorbim de ochelari amuzanți, peruci cât mai colorate, de mini pancarte cu tot felul de mesaje, zâmbete sincere și expresii faciale care rămân întipărite pe fotografiile scoase instantaneu de cabina foto.

Iată care sunt cele 5 motive pentru care ar trebui să optezi pentru o cabină foto la nunta ta! Read more

Cabina foto la evenimentul tau

Din cele mai vechi timpuri oamenii si-au dorit sa pastreze sub o forma sau alta amintirile, cat mai frumos posibil. Astfel, fotografiile au ocupat dintotdeauna un loc fruntas in preferintele oamenilor.

Sa imbinam utilul cu placutul, cabinele foto moderne (photobooth-ul) exact asta fac: creeaza amintiri amuzante, folosind diferite propsuri sau decoruri trasnite, cabina fototime nu trebuie sa lipseasca de la evenimentul tau. Read more

De ce marturii foto de la Cabina FotoTime (photobooth) ?

De ce marturii foto de la cabina fototime (photobooth) pentru evenimentul tau?

Cu noi incepe distractia!

Alegi un accesoriu amuzant, zambesti si te distrezi in timp ce esti pozat si imediat primesti si poza

Este destul de simplu, tuturor ne place sa revedem imaginile de la un eveniment special.

Ce poate fi mai potrivit decat fotografiile? Fie de grup sau „single”, fotografiile vor ocupa intotdeauna un loc aparte printre amintirile noastre.

De ce Cabina FotoTime?

Cabina foto sau photobooth-ul vine insotita de un asistent ce va fi alaturi de voi pe tot parcursul evenimentului, de aceea marturiile foto de la photobooth sunt foarte distractive si amuzante si nu are legatura cu  fotografiile pe care le face fotograful profesionist contractat pentru surprinderea intregului eveniment. Read more